dUit nk wat C0ntest!! (",)

ShareThis

Wednesday, May 4, 2011

Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away

Salam semua..:)
Blog ni khas tuk r0s mask contest n GA!!yeah!!best kan join!!=)

GA kali ni dr mokcik 
GA semperna beday die!!!
HAppy Belated beday  mokcik!=)
special lagu beday dr r0s..
m0ga pjg umur n murah rezeki slalu..


ni pn 1st time die bg adiah kat blogger..
mokcik  kalau sudi follow la blog ros jugkk=)
personal : ROS
GA & CONTEST :  I LOVE CONTEST & GA

maceehhh yer..(",)

-
-
back to GA..
sile tekan banner dibawah tuk JOIN ok!!!


syarat die kat bawah ni!!!
sblm bace i nak tag kawan2 i!! =)

**YAKIN DORG PAKAI SHAWL JGK..HEHE**

Syarat-syarat untuk menyertai GA ini :

1) Terbuka semua blogger yang mempunyai alamat di dalam negara Malaysia. - WAJIB
2) Membuat entri ringkas mengenai GA ini yang bertajuk: "Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away". - WAJIB



3) Letak banner BIRTHDAY GIVE AWAY kat mana² ruang dalam belog anda yang mudah dilihat dan jangan lupa link kan terus ke entri asal GA ini. - Harus
 
4) Menjadi follower blog Macam-macam Ann. - Optional

5) Menjadi follower blog Surf-Ann-Shoppe dan 'LIKE' Surf & Shoppe Fan page.- Optional
6) Tag lah seberapa ramai rakan blogger yang anda larat, sekurang²nya seorang. Pastikan mereka tahu dengan jelas link GA ini. -WAJIB

 i dah bgtau kat shoutbox dorang..heheh =P

7) Akhir sekali tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen entri ni. - WAJIB

sekian...

1 comment:

  1. Tkasih sudi join GA mokcik.

    Good luck ekk!

    ReplyDelete